susana tornero brugués

(Figueres, 1973)

Em dic Susana Tornero Brugués i sóc traductora professional, llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB de Barcelona el 1998. Al llarg de la meva carrera com a traductora, correctora, assessora lingüística i gestora de projectes a diferents empreses del sector, he tractat temes molt diversos: programari, documentació tècnica i dossiers de patents, textos de medicina i farmàcia, catàlegs dart i material publicitari.

Des del 2008 combino la meva professió de traductora amb l’ofici de narradora oral (www.susanatornero.com), ofici que m’ha obert les portes a la traducció de llibres infantils. La meva perspectiva com a narradora oral es reflecteix en l’elecció de les paraules segons el ritme, la melodia i la sonoritat, i constitueix un valor afegit a l’hora de traduir àlbums il·lustrats, especialment concebuts per ser llegits en veu alta.

També poso al servei de la traducció les meves experiències i coneixements sobre els temes que més m’apassionen, com són els contes, els viatges i la cuina. I tot plegat redunda en el resultat final: un text viu, clar i atractiu. La millor garantia de bona feina.

Títols relacionats:

Previous
Next

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats