una llavor dorm

dianna hutts

Il·lustracions de Sylvia Long

Traducció de Susana Tornero Brugués

 Aquest àlbum il·lustrat de coneixements descobreix als infants, de manera amena i divertida, més de trenta varietats de llavors i plantes.

El text és curt i senzill, idoni per a petits lectors. Les il·lustracions de diferents colors estan plenes de detalls.

Sens dubte, una fascinant guia, ideal tant per llegir a casa, com a l’escola o a la biblioteca. 

Una encisadora combinació de ciència i meravella. 

Amb el suport de

fitxa tècnica

Data de publicació: març 2022
Pàgines: 40
Format: tapa dura
Mides: 22,9 x 28 cm
Preu amb IVA: 17,90 €
Preu sense IVA: 17,21 €
ISBN: 978-84-18900-23-5 

Edat: a partir de 5 anys.
Temàtica: coneixements, llavors, plantes, ciència, naturalesa. 
Premis: Premi de literatura infantil Growing Good Kids Excellence de la Junior Master Gardener American Horticultural Society. 

És una autora estatunidenca especialitzada en llibres sobre ciència i naturalesa, principalment per a nens, i molt apreciada pel seu estil poètic en cercles literaris i científics. És la fundadora de The Oz Project, una institució sense ànim de lucre per a infants desfavorits. Viu a Texas.
Des de molt petita, va sentir un gran interès per la natura. Ha il·lustrat nombrosos llibres supervendes per a nens. Els seus dibuixos detallats s’inspiren en el seu amor pels animals i les sortides a l’aire lliure. Viu a Scottsdale, Arizona.
És traductora professional, llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB de Barcelona el 1998. Al llarg de la seva carrera com a traductora, correctora, assessora lingüística i gestora de projectes a diferents empreses del sector, ha tractat temes molt diversos: programari, documentació tècnica i dossiers de patents, textos de medicina i farmàcia, catàlegs dart i material publicitari.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.