QUI SOM

Editorial entreDos neix amb la intenció de crear llibres on la història que s’explica i les il·lustracions que l’acompanyen tanquin un cercle en què la passió per la lectura es desperti.

Som conscients que no hem vingut a omplir cap buit (o sí, qui sap), però si a enriquir l’actual oferta mitjançant les nostres propostes de bona literatura i qualitat estètica.

Viatjarem en el temps per a recuperar bons clàssics infantils i juvenils que encara no estiguin entre nosaltres. Ens submergirem en la LIJ actual d’altres països amb la intenció de trobar bons títols. I, per descomptat, no ens oblidarem dels llibres de factoria pròpia. Per acabar, tindrem cura de l’edició dels nostres llibres amb la determinació d’aconseguir aquella alquímia perfecta que condueix a la publicació d’obres de qualitat.

Cristina Concellón

EDITORA • Buscar, trobar i publicar llibres infantils que aspirin a perdurar en el temps és el que sempre he volgut fer.

Nuri Torrelles

EDITORA • Fer néixer àlbums il·lustrats de coneixements, amb una sòlida base científica, és ara la meva il·lusió.

Teresa Plana

EDITORA • Els moments màgics compartits llegint contes als nens han afermat la meva passió per la literatura infantil i juvenil.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.