política de cookies

El lloc web www.editorialentredos.com pel seu òptim funcionament utilitza galetes quan un usuari/a navega per la nostra pàgina.

En el moment que s’accedeix al lloc web se sol·licita permís al navegador per emmagatzemar dades en format fitxer de text (les anomenades galetes) en el vostre dispositiu. Aquestes galetes no poden accedir a les dades del disc dur ni llegir arxius creats per altres.

Les dades de la persona usuària estan xifrades i no proporcionen per si el nom i cognoms de l’usuari/a. Gràcies a les galetes, és possible reconèixer els usuaris/es registrats/des després que ho hagin fet per primera vegada, i així no s’hauran de registrar de nou en cada visita a la nostra web. Les galetes ens permeten obtenir dades com: preferències d’idioma o dades de connexió. Tota aquesta informació s’usa per extreure resums estadístics, com el nombre de visites, impressions de pàgines, consultes específiques, etc.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.