fruita de temporada

clara corman

Traducció de Susana Tornero

Un àlbum lúdic i interactiu amb el qual els infants coneixeran una gran varietat de fruites. Aixecant les pestanyes descobriran el seu interior.

Aquest imaginari en cartoné, amb textos curts i simples, és molt fàcil de manipular per als petits lectors.

A més és original perquè ens presenta algunes fruites exòtiques. Al final del llibre, trobarem un calendari que recapitula l’estacionalitat de les fruites. 

DESCOBREIX UNA GRAN VARIETAT DE FUITES I SORPRÈN-TE AMB EL SEU CAPTIVANT INTERIOR. 

És il·lustradora i dissenyadora gràfica. Crea unes il·lustracions acolorides i delicades, inspirant-se amb el cinema, la moda i la botànica. Viu a Lyon on dibuixa per a la premsa, l'edició, els sectors de la comunicació, la publicitat i el teatre.
És traductora professional, llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB de Barcelona el 1998. Al llarg de la seva carrera com a traductora, correctora, assessora lingüística i gestora de projectes a diferents empreses del sector, ha tractat temes molt diversos: programari, documentació tècnica i dossiers de patents, textos de medicina i farmàcia, catàlegs dart i material publicitari.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: març 2022
Pàgines: 18
Format: cartoné
Mides: 15 x 21 cm
Preu amb IVA: 14,00 €
Preu sense IVA: 13,46 €
ISBN: 978-84-18900-13-6 

Edat: a partir de 3 anys.

Temàtica: coneixements; fruites; estacions; llibre interactiu.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.