un niu és sorollós

dianna hutts aston

Il·lustracions de Sylvia Long

Traducció de Susana Tornero

En aquest àlbum il·lustrat de coneixements trobarem una increïble varietat de nius, des dels diminuts dels colibrís fins als dels orangutans de les capçades dels arbres de la selva tropical.

Un llibre informatiu especialment atractiu visualment. Adaptat per a petits lectors.

Un nou àlbum de coneixements il·lustrat després d’Un ou és silenciós i Una llavor dorm.

Amb el suport de

fitxa tècnica

Data de publicació: novembre 2022
Pàgines: 32
Format: tapa dura
Mides: 22,9 x 28 cm
Preu amb IVA: 17,90 €
Preu sense IVA: 17,21 €
ISBN: 978-84-18900-30-3

Edat: a partir de 5 anys.
Temàtica: coneixements, nius, animals, ciència, naturalesa.
Premis: CCBC Choices (Selection 2016).
ILA Teacher’s Choices Reading List (2015-2020).

És una autora estatunidenca especialitzada en llibres sobre ciència i naturalesa, principalment per a nens, i molt apreciada pel seu estil poètic en cercles literaris i científics. És la fundadora de The Oz Project, una institució sense ànim de lucre per a infants desfavorits. Viu a Texas.
Des de molt petita, va sentir un gran interès per la natura. Ha il·lustrat nombrosos llibres supervendes per a nens. Els seus dibuixos detallats s’inspiren en el seu amor pels animals i les sortides a l’aire lliure. Viu a Scottsdale, Arizona.
És traductora professional, llicenciada en Traducció i Interpretació per la UAB de Barcelona el 1998. Al llarg de la seva carrera com a traductora, correctora, assessora lingüística i gestora de projectes a diferents empreses del sector, ha tractat temes molt diversos: programari, documentació tècnica i dossiers de patents, textos de medicina i farmàcia, catàlegs dart i material publicitari.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.