avís legal

Segons el que estipula l’article 10 de la Llei 34/202, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç electrònic s’informa que aquesta pàgina web és de l’editorial entreDos S.L. amb adreça a Passeig de s’Abanell 21, 17300 Blanes (Girona)  i proveïda del CIF B55369581 registrada al Registre Mercantil de Girona el 4 de març de 2020 en el tom 3280, foli 205 inscripció 1 amb full GI-67109.

L’usuari que consulta aquest lloc web es compromet a utilitzar els serveis i els continguts d’aquests webs sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic.

Pel que fa al contingut d’aquesta web queda prohibida vulneració de drets dels titulars i la utilització per a qualsevol mena de finalitat comercial o publicitària diferent de les estrictament permeses.  L’usuari es compromet a no introduir virus, programes, macros o qualsevol altra seqüència de caràcters que causin alteracions en els sistemes informàtics d’entreDos o de tercers. EntreDos té la titularitat exclusiva de tots els continguts de la pàgina web i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu el disseny gràfic, el logotip, els textos, el codi font, els gràfics, les il·lustracions, les fotografies i altres elements de la pàgina web sempre sense interferir en els drets i la titularitat legítims dels nostres autors i il·lustradors.

L’editorial entreDos es reserva el dret  de suspendre temporalment l’accessibilitat al web amb motiu d’operacions de manteniment, reparació, actualització o millora, i d’emprendre accions legals en defensa dels seus interessos.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.