marc donat

Marc Donat  (Barcelona, 1968) és escriptor i traductor. És autor dels llibres infantils La rateta i el gat burleta, El regalo perdido de Papá Noel, 1714. L’última bandera, 25 cuentos clásicos para leer en cinco minutos, La llegenda de Sant Jordi i el poemari Poebèsties (pendent de publicació el setembre de 2023).

És coautor amb Jordi Llavina i Josep Maria Guix de la cantata musical Clara, l’art per dins i de la dramatúrgia del musical De qui és el bosc, basat en la novel·la de Mercè Canela, amb música de Josep Oller.

Ha traduït obres de John Steinbeck, E. B. White, Marie McSwigan, J. B. Priestley, Fannie Flagg, Deborah Wiles, Oliver Butterworth, Jennifer L. Holm, Judy Blume, Eve Titus, Timothéé de Fombelle, Judith Kerr o David Henkes.

Títols relacionats:

Previous slide
Next slide
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.