Coratge

raina telgemeier

Traducció de Marc Donat

ARRIBA CORATGE, TAMBÉ EN CATALÀ!

La Raina pateix sovint de mals panxa que coincideixen amb les seves preocupacions pel menjar, per l’escola i pel canvi d’amistats. Què li està passant?

En aquest tercer títol, Raina Telgemeier ens endinsa una vegada més en una història real plena de reflexions, d’encant i de gràcia sobre créixer i sobre reunir el coratge per afrontar i vèncer les pors.

Molts adolescents i preadolescents es poden sentir identificats amb els problemes d’ansietat i por narrats a la novel·la.

És un llibre molt recomanat per a escoles i biblioteques.

Amb el suport de
És una autora de novel·la gràfica de fama internacional. Els seus llibres figuren a les llistes dels més venuts de The New York Times i molts d’ells estan guardonats amb els premis Eisner. La majoria de les seves novel·les gràfiques giren entorn de la preadolescència i són autobiogràfiques. Actualment viu a l'àrea de la badia de San Francisco.
És escriptor i traductor. És autor dels llibres infantils La rateta i el gat burleta, El regalo perdido de Papá Noel, 1714. L’última bandera, 25 cuentos clásicos para leer en cinco minutos, La llegenda de Sant Jordi i el poemari Poebèsties (pendent de publicació el setembre de 2023).
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: juny 2023
Pàgines: 224
Format: rústica
Mides: 14 x 20 cm
Preu amb IVA: 18 €
Preu sense IVA: 17,31 €
ISBN: 978-84-18900-50-1

Edat: a partir de 8 anys.

Temàtica: preadolescència, adolescència; ansietat, por; família.

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.