somriu

raina telgemeier

Traducció de Marc Donat Balcells

ARA JA EN CATALÀ! 
Els lectors preadolescents i adolescents es sentiran plenament identificats amb la Raina, l’heroïna d’aquesta novel·la, amb la seva recerca d’identitat, les relacions amb els seus amics i els primers conflictes amorosos.
Una novel·la gràfica que tracta sobre l’ús d’aparells d’ortodòncia per una preadolescent que serà víctima de burles i altres mesquineses per part dels seus companys.
Els llibres de Raina Telgemeier s’han convertit en clàssics moderns i han transformat el mercat de les novel·les gràfiques en aquesta franja d’edat. 

És una autora de novel·la gràfica de fama internacional. Els seus llibres figuren a les llistes dels més venuts de The New York Times i molts d’ells estan guardonats amb els premis Eisner. La majoria de les seves novel·les gràfiques giren entorn de la preadolescència i són autobiogràfiques. Actualment viu a l'àrea de la badia de San Francisco.
És escriptor i traductor. És autor dels llibres infantils La rateta i el gat burleta, El regalo perdido de Papá Noel,1714. L’última bandera, 25 cuentos clásicos para leer en cinco minutos, La llegenda de Sant Jordi i el poemari Poebèsties (pendent de publicació el setembre de 2023).
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: Novembre 2020
Pàgines: 224
Format: Rústica
Mides: 14 x 20 cm
Preu amb IVA: 18 €
Preu sense IVA: 17,31 €
ISBN: 978-84-18900-34-1

Edat: A partir de 8 anys.

Temàtica: preadolescència, adolescència; ortodòncia, dentistes, ortodontistes; recerca d’identitat; família; amics; primers amors.

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats