juliet pomés leiz

Estudia al Col·legi Alemany, i posteriorment inicia diverses carreres: Arquitectura a la ETSAB, Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Disseny Gràfic a Elisava. Els seus pares són decisius en la seva formació humanística.

Després d’una llarga estada a Nova York, el 1993 s’aferma com a il·lustradora i pintora, professions que des de llavors compagina. És autora de Simón, una col·lecció de llibres infantils publicats per Tusquets Editores que compta amb sis títols. Seus són també els quaderns de viatge Un dia al Born (2009) i Les Corts (2011) dins de la col·lecció Barcelona Carnet de Voyage editada per l’Ajuntament de Barcelona. El 2017 fa la seva primera incursió en el camp de l’animació que dona com a fruit el vídeo Caminantes de Sloane Square.

És mare de dos fills. Per saber-ne més, vegeu: 

Títols de l'autor:

Previous slide
Next slide
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.