calendari 2023
un any de fruita a casa

juliet pomés leiz

Després de l’èxit del Calendari de les verdures, publicat durant quatre anys seguits, Juliet Pomés Leiz presenta per a l’any 2023 el Calendari Un any de fruita a casa.

Aquesta vegada deixa de banda l’estil de dibuix inspirat en les il·lustracions enciclopèdiques, adequat als receptaris de Karin Leiz, dels quals procedeixen els dibuixos de verdures, per a esplaiar-se amb els colors i l’espontaneïtat.

En aquest nou calendari trobareu dotze pintures originals de l’autora que són petits bodegons frescos i colorits, inspirats a la llar de la pròpia artista al ritme de les estacions.

Amb el suport de
Estudia al Col·legi Alemany, i posteriorment inicia diverses carreres: Arquitectura a la ETSAB, Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Disseny Gràfic a Elisava. Els seus pares són decisius en la seva formació humanística. Després d'una llarga estada a Nova York, el 1993 s'aferma com a il·lustradora i pintora, professions que des de llavors compagina.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: Octubre 2020
Pàgines: 14
Format: Wire-o
Mides: 22 x 34,5 cm

Preu amb IVA: 19 €
Preu sense IVA: 18,27 €
ISBN: 978-84-18900-37-2

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.