rei i rei

Linda de Haan
Stern Nijland

Traducció de Maria Rosich

Una vegada hi havia un príncep hereu que no tenia ganes de casar-se, però la vella reina, que ja volia jubilar-se, va començar a buscar una parella adequada per al seu fill.

VOLEU SABER QUI LI VA ROBAR EL COR?

Un conte de fades modern que celebra l’amor en to festiu i alegre. Aquest clàssic contemporani es va publicar originalment l’any 2000. Des de llavors, no ha deixat de donar voltes pel món i s’ha convertit en un dels primers llibres infantils sobre temes d’inclusió i diversitat.

Amb el suport de
Van escriure el text entre les dues i van realitzar les originals i acolorides il·lustracions també plegades. Fou el seu primer àlbum il·lustrat. Totes dues il·lustradores comparteixen un taller als vestuaris de la monumental piscina a l’aire lliure De Papiermolen, a Groninga (Països Baixos).
Maria és traductora autònoma de neerlandès i danès al català i el castellà, i professora del Màster de Traducció Professional de la URV i del postgrau de correcció de la UAB. Ha traduït més d'un centenar de títols entre ficció, no ficció, novel·la gràfica i àlbums il·lustrats. Alguns dels autors de literatura infantil i juvenil que ha traduït són Marianne Verge, Annet Schaap, Kim Fupz Aakeson, Dick Bruna, Tom Schamp i Barbara Sto
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: febrer 2023
Pàgines: 36
Format: tapa dura
Mides: 25 x 25 cm
Preu amb IVA: 16,50 €
Preu sense IVA: 15,87 €
ISBN: 978-84-18900-41-9

Edat: a partir de 5 anys.

Temàtica: diversitat sexual, homosexualitat, LGBTI; tolerància, inclusió; família.

Premis:
Inside/Out Book Club Selection. Lambda Literary Award.
Honorable mention in «the Most Unusual Book of the Year» category for Publishers Weekly’s 2002.
«Off the Cuff» Award.
«Cuffies» selected by booksellers.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.