Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on pinterest

en gripau i en

gripere van plegats

arnold lobel

Traducció de  Jordi Ainaud i Escudero 

Amb aquest segon llibre de la sèrie d’en Gripau i d’en Gripere, guardonat amb la medalla Newbery, tornem amb cinc noves històries d’aquests dos amics inseparables que parlen de flors, de galetes, de valentia, de somnis i, sobretot, d’amistat. 

Un llibre sobre l’estira i arronsa de l’amistat, sobre els petits drames quotidians –qui és el millor amic de qui, qui voldrà ser el meu amic per sempre?– que als nens els agrada escoltar per descobrir que tot això és normal i que passa cada dia. 

Un llibre escrit amb humor per a nens i nenes a partir dels 4 anys i, sobretot, també per a aquells que volen experimentar la lectura tots sols per després compartir-la amb els amics i la família.

Arnold Lobel

(Los Angeles 1933 – Nova York, 1987)

L’any 1962 va publicar el seu primer llibre A Zoo for Mr. Muster. Malgrat haver publicat ja molts llibres, la sortida en escena dels seus personatges en Gripau i en Gripere l’any 1970 marcarà el sorgiment d’un estil molt personal que el convertirà en un clàssic indiscutible.

Jordi Ainaud i Escudero

(Barcelona, 1967)

Ha traduït més de cinquanta llibres de l'anglès, el francès i el xinès a l'espanyol i al català, d'autors tan variats com Truman Capote, Daniel Defoe, TS Eliot, Virginia Woolf i, per descomptat, el seu admirat i admirable Jimmy Liao. En aquest camp, és coautor de l'únic Manual de traducció anglès-català existent en el mercat.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: Octubre 2020
Pàgines: 64
Format: Cartoné
Mides: 17 x 23 cm
Preu amb IVA: 14,95 €
Preu sense IVA: 14,38 €
ISBN: 978-84-122056-3-3

Edat: A partir de 4 anys.

Temàtica: Amistat, Complicitat, Humor.

Premis:
Newbery Honor Book
ALA Notable Children’s Books Library of Congress Children’s Books School Library Journal Best Book Reading Rainbow Book

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats