el ninot de neu

Raymond Briggs

Traducció de Jordi Ainaud i Escudero

Ves per on, El ninot de neu ja ha fet 40 anys!

Aquest famós àlbum il·lustrat, en format còmic i sense paraules, que ha encisat a generacions de lectors a tot Europa, celebra els seus 40 anys.

Ens parla de la tendra amistat que sorgeix entre un nen i el seu ninot de neu. Les imatges, que se succeeixen amb lentitud descriptiva i un ritme perfecte, ens fan viure la màgia de la neu i del poder infinit de la imaginació.

No us perdeu aquesta bonica edició commemorativa que inclou un gravat d’edició limitada i una carta de l’autor.

Amb el suport de
Va néixer a prop de Londres. Quan tenia quinze anys va entrar a la Wimbledron School of Art, on va estudiar pintura durant quatre anys. Des del 1957, va treballar com a autor i il·lustrador, i va guanyar nombrosos premis.
Ha traduït més de cinquanta llibres de l'anglès, el francès i el xinès a l'espanyol i al català, d'autors tan variats com Truman Capote, Daniel Defoe, TS Eliot, Virginia Woolf i, per descomptat, el seu admirat i admirable Jimmy Liao. En aquest camp, és coautor de l'únic Manual de traducció anglès-català existent en el mercat.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: octubre 2023
Pàgines: 32
Format: tapa dura
Mides: 24 x 29 cm
Preu amb IVA: 16 €
Preu sense IVA: 15,38 €
ISBN: 978-84-18900-48-8

Edat: a partir de 3 anys.

Temàtica: neu, hivern; amistat; aventura.

Premis: menció del premi BolognaRagazzi 1979, a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.