el senyor amos mcgee
perd l'autobús

philip C. STEAD i erin e. stead

Traducció de Carlos Mayor

 Amos McGee, l’adorable vigilant del zoo, sempre arriba a l’hora. Una nit, però, es queda despert fins tard preparant una excursió amb els seus amics i l’endemà les coses es compliquen. Per sort, rebrà ajut quan menys s’ho esperi.

Un cop més, l’Amos i els seus amics es fan costat davant d’una nova situació de la qual sortiran guanyant feliços i contents. Una història senzilla, tendra i curta que ens endinsa de nou en el món de l’Amos i els seus amics (l’elefant, la tortuga, el pingüí, el rinoceront i el mussol), després d’Un dia diferent per al senyor Amos McGee, obra guanyadora de la medalla Caldecott.

Amb el suport de
Es van conèixer a l’escola secundària, a classe de dibuix. Viuen i treballen en una antiga granja centenària a Ann Arbor (Michigan) amb el seu gos Wednesday. El Philip és il·lustrador i autor. L’Erin també és il·lustradora, i crea les seves il·lustracions a mà, amb tècniques de xilografia i llapis.
És traductor, periodista i professor del Màster en Traducció Literària i Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. Ha traduït centenars de títols entre narrativa, assaig, novel·la gràfica i llibres il·lustrats. L’any 2017 va guanyar el premi de traducció Esther Benítez. En el camp de la literatura infantil i juvenil ha traduït, tant al català com al castellà, obres d’autors com Gianni Rodari, Tomi Ungerer, Beatrix Potter, Rudyard Kipling, Carlo Collodi, Emilio Salgari, Terry Jones, Nadia Terranova, Jim Flora o Oscar Wilde.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: febrer 2022
Pàgines: 50
Format: tapa dura
Mides: 24 x 22 cm
Preu amb IVA: 16,90 €
Preu sense IVA: 16,25 €
ISBN: 978-84-18900-16-7 

Edat: A partir de 6 anys.

Temàtica: animals, zoològic; velledat; solidaritat, amistat, complicitat, flexibilitat; tendresa; humor. 

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.