Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on pinterest

un dia diferent per

al senyor amos mcgee

philip C. STEAD i erin e. stead

Traducció de Carlos Mayor

L’Amos McGee és un senyor molt amable que treballa de vigilant al zoo i que sempre té temps per anar a veure els seus amics: l’elefant, la tortuga, el pingüí, el rinoceront i el mussol, però un dia (Atxim!) es lleva refredat i esternudant. Tot i que no pot anar al zoo a treballar, tindrà unes visites inesperades…

Una història senzilla, tendra, carregada de delicadesa que enalteix el valor de l’amistat i dels petits plaers de la vida. Tot això emmarcat en un ambient de calma i tranquil·litat que convida a recrear-se en cada pàgina. Conté a més petites dosis d’humor que li donen a la història calidesa i proximitat.

Philip i Erin Stead

Es van conèixer a l’escola secundària, a classe de dibuix. Viuen i treballen en una antiga granja centenària a Ann Arbor (Michigan) amb el seu gos Wednesday. El Philip és il·lustrador i autor. L’Erin també és il·lustradora, i crea les seves il·lustracions a mà, amb tècniques de xilografia i llapis.

Carlos Mayor

És traductor, periodista i professor del Màster en Traducció Literària i Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. Ha traduït centenars de títols entre narrativa, assaig, novel·la gràfica i llibres il·lustrats. L’any 2017 va guanyar el premi de traducció Esther Benítez. En el camp de la literatura infantil i juvenil ha traduït, tant al català com al castellà, obres d’autors com Gianni Rodari, Tomi Ungerer, Beatrix Potter, Rudyard Kipling, Carlo Collodi, Emilio Salgari, Terry Jones, Nadia Terranova, Jim Flora o Oscar Wilde.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: octubre 2021
Pàgines: 36
Format: tapa dura
Mides: 24 x 22 cm
Preu amb IVA: 14,90 €
Preu sense IVA: 14,33 €
ISBN: 978-84-18900-02-0

Edat: a partir de 6 anys.

Temàtica: Animals, Zoològic; Velledat; Solidaritat;
Amistat; Tendresa; Humor.

Premis: Caldecott Medal (2011), Charlotte Zolotow
Award Nominee for Honor Book (2011), Los Mejores
del Banco del Libro (2013), Goodreads Choice Award
Nominee for Picture Book (2010), A New York Times
Best Picture Book (2010).

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats