l'òscar i el rusca

la fira

ludovic lecomte

irène bonacina

Traducció de Carlos Mayor

El Rusca no vol quedar-se sol a les nits a la caravana. L’Òscar se l’emporta a la fira a la seva feina, però amb la condició que faci bondat.

Un cop allí, el Rusca sent a l’Òscar cridar i decideix anar a ajudar-lo, però surt corrents com un esperitat. Quina por passarà!

Uhhhhh! AAAhhhh!

Aquest és el segon llibre de la col·lecció d’aquests dos peculiars amics l’Òscar i el Rusca.
Gaudireu de nou amb la careta entendridora del gosset i amb
l’Òscar esquelètic. El text és curt, amè i divertit. Un llibre recomanat per als primers lectors.

fitxa tècnica

Data de publicació: Novembre 2021
Pàgines: 45
Format: Tapa dura
Mides: 16 x 23 cm 
Preu amb IVA: 15,00 €
Preu sense IVA: 14,42 €
ISBN:978-84-18900-07-5

Edat: A partir de 6 anys.

Temàtica: esquelets; gossos; amistat; parcs
d’atraccions; por; humor; diferència; lectura, primers
lectors.

És escriptor i professor. Sempre li ha agradat explicar contes. Primer a classe, llegint als seus alumnes, més tard explicant les seves pròpies històries en tallers d'escriptura i trobades. Després d'haver escrit per a adults, es decideix a escriure per als més petits. L'any 2017, es publica el seu primer àlbum infantil.
Ha il·lustrat 20 llibres infantils, des del 2009. De la seva ploma i pinzell neixen personatges divertits i commovedors, així com paisatges de somni. Exposa regularment els el seus dibuixos al seu país natal, França, i a l'estranger.​
És traductor, periodista i professor del Màster en Traducció Literària i Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. Ha traduït centenars de títols entre narrativa, assaig, novel·la gràfica i llibres il·lustrats. L’any 2017 va guanyar el premi de traducció Esther Benítez. En el camp de la literatura infantil i juvenil ha traduït, tant al català com al castellà, obres d’autors com Gianni Rodari, Tomi Ungerer, Beatrix Potter, Rudyard Kipling, Carlo Collodi, Emilio Salgari, Terry Jones, Nadia Terranova, Jim Flora o Oscar Wilde.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.