hooky (volum 3)

Míriam Bonastre Tur

Traducció de Yannick Garcia

Aquest darrer volum de Hooky ens porta un desenllaç fascinant i commovedor a parts iguals per a la sèrie que ha estat un èxit de vendes.

Després de patir tres anys de regnat en contra de la màgia —i tres anys de desconnexió dels germans bruixots, la Dani i en Dorian—, la princesa Mònica, en Nico, en Damien i el príncep Guillem saben que ara els toca a ells salvar el regne, i també els seus amics, abans no el devori la foscor.

Decidits a esbrinar les circumstàncies de la desaparició d’en Dorian i a rescatar la Dani de la seva misteriosa maledicció, el grup s’embarcarà en una missió que els durà d’un confí a l’altre del regne, posaran a prova la seva amistat, serem testimonis de nous enamoraments i el passat els donarà la clau del futur.

Amb el suport de
Va néixer l’any 1994 a Pineda de Mar (Barcelona). Abans d’aprendre a caminar, ja feia gargots en la primera superfície llisa que trobava. Va estudiar còmics a l’Escola Joso: Centre de Còmic i Arts Visuals de Barcelona. Ha publicat històries seves a la revista Planeta Manga, i ha format part de l’equip creatiu de la sèrie d’animació Virtual Hero d’El Rubius.
Ha traduït autors com ara George Saunders, Colson Whitehead, Sherman Alexie, Lydia Davis, Neil Gaiman, Jenny Offill, W. S. Maugham, Carson McCullers, Jane Austen, Jesse Ball, Christine Angot o William Kotzwinkle. També ha traduït assaig, obres de teatre i, en literatura infantil i juvenil, llibres de William Steig, Gianni Rodari, Charles M. Schulz, Chris Wormell, Claire Lebourg, Arnold Lobel o Agnès Mathieu-Daudé.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: març 2024
Pàgines: 400
Format: rústica amb solapes
Mides: 14 x 20,5 cm
Preu amb IVA: 18 €
Preu sense IVA: 17,31 €
ISBN: 978-84-18900-66-2

Edat: a partir de 12 anys.

Temàtica: còmic i manga; màgia, profecia, bruixes i bruixots; prínceps i princeses; bessons.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.