hooky (volum 2)

Míriam Bonastre Tur

Traducció de Yannick Garcia

JA TENIM AQUÍ EL SEGON VOLUM DE HOOKY, EN CATALÀ

El volum 2 de Hooky ens porta noves aventures més dramàtiques i intenses dels bessons Dani i Dorian, i de tot el grup d’amics. La baralla entre bruixots i no bruixots continua, així com la profecia que pesa sobre els germans Whytte.
A l’obra destaquen també l’entranyable relació d’amistat entre els personatges, i els innocents i tendres inicis de les relacions amoroses.

Una novel·la gràfica entretinguda i gens moralitzant amb unes il·lustracions de còmic d’estètica manga de gran qualitat que de ben segur faran passar molt bona estona als fans d’ara i d’abans.

Amb el suport de
Va néixer l’any 1994 a Pineda de Mar (Barcelona). Abans d’aprendre a caminar, ja feia gargots en la primera superfície llisa que trobava. Va estudiar còmics a l’Escola Joso: Centre de Còmic i Arts Visuals de Barcelona. Ha publicat històries seves a la revista Planeta Manga, i ha format part de l’equip creatiu de la sèrie d’animació Virtual Hero d’El Rubius.
Ha traduït autors com ara George Saunders, Colson Whitehead, Sherman Alexie, Lydia Davis, Neil Gaiman, Jenny Offill, W. S. Maugham, Carson McCullers, Jane Austen, Jesse Ball, Christine Angot o William Kotzwinkle. També ha traduït assaig, obres de teatre i, en literatura infantil i juvenil, llibres de William Steig, Gianni Rodari, Charles M. Schulz, Chris Wormell, Claire Lebourg, Arnold Lobel o Agnès Mathieu-Daudé.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: juny 2023
Pàgines: 368
Format: rústica amb solapes
Mides: 14 x 20,5 cm
Preu amb IVA: 18 €
Preu sense IVA: 17,31 €
ISBN: 978-84-18900-51-8

Edat: a partir de 12 anys.

Temàtica: còmic i manga; màgia, profecia, bruixes i bruixots; prínceps i princeses; bessons.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.