hooky (volum 1)

míriam bonastre tur

Traducció de Yannick Garcia

DOS BESSONS. UNA PROFECIA. MIL MARTINGALES

La Dani i en Dorian, uns bessons de dotze anys, perden l’autobús que els havia de dur a l’escola de màgia. A partir d’aquí, tot es complica…

Hooky, el còmic de gran èxit a Webtoon, es publica ara per primera vegada, EN CATALÀ, en format imprès amb nous continguts exclusius que faran les delícies de seguidors de totes les edats.

Amb el suport de
Va néixer l’any 1994 a Pineda de Mar (Barcelona). Abans d’aprendre a caminar, ja feia gargots en la primera superfície llisa que trobava. Va estudiar còmics a l’Escola Joso: Centre de Còmic i Arts Visuals de Barcelona. Ha publicat històries seves a la revista Planeta Manga, i ha format part de l’equip creatiu de la sèrie d’animació Virtual Hero d’El Rubius.
Ha traduït autors com ara George Saunders, Colson Whitehead, Sherman Alexie, Lydia Davis, Neil Gaiman, Jenny Offill, W. S. Maugham, Carson McCullers, Jane Austen, Jesse Ball, Christine Angot o William Kotzwinkle. També ha traduït assaig, obres de teatre i, en literatura infantil i juvenil, llibres de William Steig, Gianni Rodari, Charles M. Schulz, Chris Wormell, Claire Lebourg, Arnold Lobel o Agnès Mathieu-Daudé.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: març 2023
Pàgines: 384
Format: rústica amb solapes
Mides: 14 x 20,5 cm
Preu amb IVA: 18 €
Preu sense IVA: 17,31 €
ISBN: 978-84-18900-39-6

Edat: a partir de 12 anys.

Temàtica: còmic i manga; màgia, profecia, bruixes i bruixots; prínceps i princeses; bessons.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.