germanes

raina telgemeier

Traducció de Marc Donat

DESPRÉS DE SOMRIU, ARRIBA GERMANES , TAMBÉ EN CATALÀ!

En aquest segon títol, Raina Telgemeier ens explica, amb el seu humor i la seva gràcia habituals, la relació complicada que va tenir amb la seva germana petita.

L’Amara no és la germaneta que s’esperava tenir la Raina. En un llarg viatge amb cotxe, les dues germanes, que no paren de discutir, aprendran a conviure juntes i hauran de fer pinya davant de la situació complicada que travessa la família.

Els llibres de Raina Telgemeier s’han convertit en clàssics moderns i han transformat el mercat de les novel·les gràfiques en aquesta franja d’edat.

Amb el suport de
És una autora de novel·la gràfica de fama internacional. Els seus llibres figuren a les llistes dels més venuts de The New York Times i molts d’ells estan guardonats amb els premis Eisner. La majoria de les seves novel·les gràfiques giren entorn de la preadolescència i són autobiogràfiques. Actualment viu a l'àrea de la badia de San Francisco.
És escriptor i traductor. És autor dels llibres infantils La rateta i el gat burleta, El regalo perdido de Papá Noel, 1714. L’última bandera, 25 cuentos clásicos para leer en cinco minutos, La llegenda de Sant Jordi i el poemari Poebèsties (pendent de publicació el setembre de 2023).
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: març 2023
Pàgines: 208
Format: rústica
Mides: 14 x 20 cm
Preu amb IVA: 18 €
Preu sense IVA: 17,31 €
ISBN: 978-84-18900-44-0

Edat: a partir de 8 anys.

Temàtica: preadolescència, adolescència; germanes, família.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.