EL FIL DE LA VIDA

davide cali

Il·lustracions de Serge Bloch
Traducció de Pau-Joan Hernàndez

UN ÀLBUM PER A TOTES LES EDATS. UN REGAL PER SEMPRE

Un nen petit estira ben fort un fil vermell.
Un fil que no l’abandonarà mai al llarg de les pàgines del llibre, mentre espera els petits i grans esdeveniments de la seva vida: el petó abans d’anar a dormir, Nadal, l’amor, un fill, les vacances, una trucada…
Un àlbum en un format allargat, com el fil que s’estira i se segueix al llarg de la vida.
Un àlbum molt emotiu per llegir i tornar a llegir…

Amb el suport de

fitxa tècnica

Data de publicació: març 2023
Pàgines: 54
Format: tapa dura
Mides: 26,5 x 10,5 cm
Preu amb IVA: 17,90 €
Preu sense IVA: 17,21 €
ISBN: 978-84-18900-45-7

Edat: a partir de 4 anys.

Temàtica: vida, infància, destí, mort, temps, espera, filosofia.

Premis: Premi Baobab a la Fira del llibre de Montreuil, 2005.

Va néixer a Suïssa l’any 1972. Es va criar a Itàlia, i a l’edat de vint-i-dos anys va començar a escriure i il·lustrar vinyetes per a la revista italiana Linus. És autor de llibres infantils i juvenils des de l’any 1998. Ha publicat nombrosos llibres que s’han traduït més de trenta països. L’estil de Davide Cali es caracteritza pel seu humor, la seva humanitat i un sentit original de la narració.
va néixer a a Colmar (França) l’any 1956. Va assistir a l’estudi d’il·lustració Claude Lapointe de l’École Supérieure des Arts Décoratifs d’Estrasburg i, després de graduar-se, va començar a treballar com a il·lustrador de literatura infantil i juvenil. En particular, va ser director d’arts de l’editorial Bayard jeunesse.
Doctor en Traductologia i Estudis Interculturals per la UAB, és escriptor i traductor, a més de docent a les facultats de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Pompeu Fabra.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.