els dies passen

amb en gripau i en gripere

arnold lobel

Traducció de  Jordi Ainaud i Escudero 

En Gripau i en Gripere s’ho passen d’allò més bé plegats. Fan volar estels, celebren l’aniversari d’en Gripau i s’espanten amb les històries de por d’en Gripere. Sobretot, es diverteixen junts, tots i cadascun dels dies de l’any.

Amb aquest quart llibre completem la publicació de la sèrie d’aventures d’en Gripau i en Gripere, celebrant els 50 anys d’amistat d’aquests dos personatges emblemàtics que han enamorat a diverses generacions d’infants i adults arreu del món.

Recomanat per a primers lectors pel seu text amb una lletra gran i fàcil de llegir i un diàleg nítid.

Amb el suport de
L’any 1962 va publicar el seu primer llibre A Zoo for Mr. Muster. Malgrat haver publicat ja molts llibres, la sortida en escena dels seus personatges en Gripau i en Gripere l’any 1970 marcarà el sorgiment d’un estil molt personal que el convertirà en un clàssic indiscutible.
Ha traduït més de cinquanta llibres de l'anglès, el francès i el xinès a l'espanyol i al català, d'autors tan variats com Truman Capote, Daniel Defoe, TS Eliot, Virginia Woolf i, per descomptat, el seu admirat i admirable Jimmy Liao. En aquest camp, és coautor de l'únic Manual de traducció anglès-català existent en el mercat.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: febrer 2022
Pàgines: 64
Format: tapa dura
Mides: 17 x 23 cm
Preu amb IVA: 15,95 €
Preu sense IVA: 15,34 €
ISBN: 978-84-18900-17-4 

Edat: a partir de 6 anys.

Temàtica: animals, natura, amistat, complicitat, humor. 

Premis:
ALA Notable Children’s Book, Library of Congress Children’s Books, Horn Book Fanfare. 

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.