els dies passen

amb en gripau i en gripere

arnold lobel

Traducció de  Jordi Ainaud i Escudero 

En Gripau i en Gripere s’ho passen d’allò més bé plegats. Fan volar estels, celebren l’aniversari d’en Gripau i s’espanten amb les històries de por d’en Gripere. Sobretot, es diverteixen junts, tots i cadascun dels dies de l’any.

Amb aquest quart llibre completem la publicació de la sèrie d’aventures d’en Gripau i en Gripere, celebrant els 50 anys d’amistat d’aquests dos personatges emblemàtics que han enamorat a diverses generacions d’infants i adults arreu del món.

Recomanat per a primers lectors pel seu text amb una lletra gran i fàcil de llegir i un diàleg nítid.

L’any 1962 va publicar el seu primer llibre A Zoo for Mr. Muster. Malgrat haver publicat ja molts llibres, la sortida en escena dels seus personatges en Gripau i en Gripere l’any 1970 marcarà el sorgiment d’un estil molt personal que el convertirà en un clàssic indiscutible.
Ha traduït més de cinquanta llibres de l'anglès, el francès i el xinès a l'espanyol i al català, d'autors tan variats com Truman Capote, Daniel Defoe, TS Eliot, Virginia Woolf i, per descomptat, el seu admirat i admirable Jimmy Liao. En aquest camp, és coautor de l'únic Manual de traducció anglès-català existent en el mercat.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: febrer 2022
Pàgines: 64
Format: tapa dura
Mides: 17 x 23 cm
Preu amb IVA: 14,95 €
Preu sense IVA: 14,38 €
ISBN: 978-84-18900-17-4 

Edat: a partir de 6 anys.

Temàtica: animals, natura, amistat, complicitat, humor. 

Premis:
ALA Notable Children’s Book, Library of Congress Children’s Books, Horn Book Fanfare. 

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats