CRISANTEM

Kevin Henkes

Traducció de Marc Donat Balcells

T’HAS PARAT MAI A PENSAR COM ÉS DE BONIC EL TEU NOM?

A Crisantem li agradava molt el seu nom, sempre havia pensat que era perfecte, fins que va començar l’escola…

Aquesta història clàssica sobre l’inici del curs escolar és també un conte divertit i senzill sobre burles, autoestima i acceptació, però sobretot, és un homenatge a la individualitat. 

Ens parla d’experiències que nens i nenes viuen en algun moment de la seva vida, i que poden superar amb valentia i confiança en ells mateixos. Però també moltes vegades gràcies al meravellós poder que tenen els mestres.

Especialment recomanat per llegir el primer dia de classe.

Amb el suport de
Va néixer el 27 de novembre de 1960 a Racine (Wisconsin), Estats Units. És autor i il·lustrador de llibres per a nens, i està convençut que aquesta és la seva veritable vocació. Ha obtingut les medalles Caldecott i Newbery per vàries de les seves obres. L'any 2020 va ser guardonat amb el premi Children's Literature Legacy per la seva àmplia contribució a la literatura infantil.
És escriptor i traductor. És autor dels llibres infantils La rateta i el gat burleta, El regalo perdido de Papá Noel,1714. L’última bandera, 25 cuentos clásicos para leer en cinco minutos, La llegenda de Sant Jordi i el poemari Poebèsties (pendent de publicació el setembre de 2023).
FITXA TÈCNICA

Data de publicacióoctubre 2023
Pàgines: 40
Format: tapa dura
Mides: 17 x 23 cm
Preu amb IVA: 16 €
Preu sense IVA: 15,38 €
ISBN: 978-84-18900-55-6

Edat: a partir de 5 anys.

Temàtica: escola, primer dia de classe, assetjament escolar; autoestima; individualitat, diferència; amor, família.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.