la promesa del capgròs

jeanne willis

tony ross

Traducció de Clara Jubete

Allà on el salze arriba a l’aigua, un capgròs va conèixer una eruga. Les seves mirades es van creuar i es van enamorar. «M’agrades tal com ets —va dir l’eruga—, em promets que no canviaràs mai?». Però tothom sap que els capgrossos es transformen, i les erugues, també.

Aquest àlbum tracta del cicle de la vida, de l’amor i del pas del temps. Ens sorprèn amb un final inesperat, que es desmarca dels «happy end» dels contes tradicionals. El format original del llibre ens brinda una lectura en vertical on podem apreciar, a cada doble pàgina, el món de l’eruga i el món aquàtic del capgròs.

Una història tan real com la vida mateixa explicada amb humor

Amb el suport de

fitxa tècnica

Data de publicació: febrer 2022
Pàgines: 32
Format: tapa dura
Mides: 20,5 x 26 cm 
Pru amb IVA: 16,00 €
Preu sense IVA: 15,38 €
ISBN: 978-84-18900-19-8

Edat: a partir de 5 anys.

Temàtica: cicle de la vida, reproducció, animals; amor; pas del temps; humor.

Filla de professors, va començar a escriure a l'edat de cinc anys. Ha publicat més de vuitanta llibres. Li encanta llegir i col·leccionar erugues. Ha participat en la seqüela de Winnie de Pooh i ha escrit moltes històries divertides per al seu amic i col·lega Quentin Blake. Ha estat guardonada amb els premis de literatura infantil Red House i Sheffield (2007), i amb el Silver Smarties (2003). Viu al nord de Londres amb el seu marit i els seus dos fills.
Va néixer a Londres l'any 1938. És fill d’un mag, net d’un músic i besnet d'un dels il·lustradors de Charles Dickens. El seu primer llibre es va publicar el 1976. Des de llavors no ha parat d'il·lustrar i d’escriure. Ha col·laborat amb autors consagrats de la talla de Roald Dahl.
Llicenciada en Filologia Anglesa i Alemanya per la Universitat de Barcelona i amb un màster en Literatura Infantil i Juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona i en «Child Studies» per la Universitat de Linköping, ha treballat en diferents àmbits del món del llibre, com al Festival Internacional de Literatura de Berlín o a la llibreria especialitzada Casa Anita del barri de Gràcia de Barcelona
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.