Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on pinterest

en gripau i en

gripere són amics

arnold lobel

Traducció de  Jordi Ainaud i Escudero 

Endinsa’t en el mon d’en Gripau i d’en Gripere i gaudeix de les seves tendres aventures d’amistat. Aquesta col·lecció de quatre llibres ha enamorat a diverses generacions de nens i adults arreu del món. 

En Gripau i en Gripere són dos amics molt amics i viuen moltes aventures junts. Celebren l’arribada de la primavera, busquen junts un botó perdut, s’expliquen contes i s’escriuen cartes per sentir-se millor. 

Cinc històries per gaudir de l’amistat entre un sensible gripau rabassut i un granot alegre de potes llargues que s’entenen, s’ajuden i es respecten malgrat les seves diferències. 

Un llibre escrit amb humor per a nens i nenes a partir dels 4 anys i, sobretot, també per a aquells que volen experimentar la lectura tots sols per després compartir-la amb els amics i la família. 

Arnold Lobel

(Los Angeles 1933 – Nova York, 1987)

L’any 1962 va publicar el seu primer llibre A Zoo for Mr. Muster. Malgrat haver publicat ja molts llibres, la sortida en escena dels seus personatges en Gripau i en Gripere, l’any 1970, marcarà el sorgiment d’un estil molt personal que el convertirà en un clàssic indiscutible.

Jordi Ainaud i Escudero

(Barcelona, 1967)

Ha traduït més de cinquanta llibres de l'anglès, el francès i el xinès a l'espanyol i al català, d'autors tan variats com Truman Capote, Daniel Defoe, TS Eliot, Virginia Woolf i, per descomptat, el seu admirat i admirable Jimmy Liao. En aquest camp, és coautor de l'únic Manual de traducció anglès-català existent en el mercat.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: Octubre 2020
Pàgines: 64
Format: Cartoné
Mides: 17 x 23 cm
Preu amb IVA: 14,95 €
Preu sense IVA: 14,38 €
ISBN: 978-84-122056-2-6

Edat: A partir de 4 anys.

Temàtica: Amistat, Complicitat, Humor.

Premis: Caldecott Honor Book / ALA Notable Children’s Books / Library of Congress Children’s Books / School Library Journal Best Book / Horn Book Fanfare

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats