en gripau i en

gripere són amics

arnold lobel

Traducció de  Jordi Ainaud i Escudero 

Endinsa’t en el mon d’en Gripau i d’en Gripere i gaudeix de les seves tendres aventures d’amistat. Aquesta col·lecció de quatre llibres ha enamorat a diverses generacions de nens i adults arreu del món. 

En Gripau i en Gripere són dos amics molt amics i viuen moltes aventures junts. Celebren l’arribada de la primavera, busquen junts un botó perdut, s’expliquen contes i s’escriuen cartes per sentir-se millor. 

Cinc històries per gaudir de l’amistat entre un sensible gripau rabassut i un granot alegre de potes llargues que s’entenen, s’ajuden i es respecten, malgrat les seves diferències. 

Un llibre escrit amb humor per a nens i nenes a partir dels 4 anys i, sobretot, també per a aquells que volen experimentar la lectura tots sols per després compartir-la amb els amics i la família. 

L’any 1962 va publicar el seu primer llibre A Zoo for Mr. Muster. Malgrat haver publicat ja molts llibres, la sortida en escena dels seus personatges en Gripau i en Gripere, l’any 1970, marcarà el sorgiment d’un estil molt personal que el convertirà en un clàssic indiscutible.
Ha traduït més de cinquanta llibres de l'anglès, el francès i el xinès a l'espanyol i al català, d'autors tan variats com Truman Capote, Daniel Defoe, TS Eliot, Virginia Woolf i, per descomptat, el seu admirat i admirable Jimmy Liao. En aquest camp, és coautor de l'únic Manual de traducció anglès-català existent en el mercat.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: octubre 2020
Pàgines: 64
Format: tapa dura
Mides: 17 x 23 cm
Preu amb IVA: 15,95 €
Preu sense IVA: 15,34 €
ISBN: 978-84-122056-2-6

Edat: a partir de 4 anys.

Temàtica: Amistat; Complicitat; Humor.

Premis: Caldecott Honor Book, ALA Notable Children’s Books, Library of Congress Children’s Books, School Library Journal Best Book, Horn Book Fanfare.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.