VOLS UNA NOVA CASETA? DEMANA-LA A LA HENRIETTA

George Mendoza
Doris Susan Smith

Traducció de Marc Donat

La llar perfecta en mans d’una rateta arquitecta.

Henrietta és una rateta arquitecta que, amb enginy i creativitat, dissenya cases a mida per als seus amics animals.

Un àlbum amb unes il·lustracions plenes de petits detalls perquè els nens puguin endinsar-se en la vida quotidiana dels habitants d’aquestes casetes.

És ideal per treballar la capacitat d’observació dels nens.

Per als apassionats de l’arquitectura.

Amb el suport de

George Mendoza

Autora de diversos llibres infantils i també ha il·lustrat nombrosos llibres per a nens. Els dissenys de Henrietta representen un espectacle visual, gràcies a les il·lustracions nascudes de la ploma i l’aquarel·la d’aquesta il·lustradora. Els detalls de les cases, tant de l'interior com de l'exterior, són una delícia pel lector, que gaudirá apreciant la complexitat de cadascun dels detalls.
És escriptor i traductor. És autor dels llibres infantils La rateta i el gat burleta, El regalo perdido de Papá Noel,1714. L’última bandera, 25 cuentos clásicos para leer en cinco minutos, La llegenda de Sant Jordi i el poemari Poebèsties (pendent de publicació el setembre de 2023).
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: Setembre 2024
Pàgines: 40
Format: Tapa dura
Mides: 21 x 27,5 cm
Preu amb IVA: 17,90 €
Preu sense IVA: 17,21 €
ISBN: 978-84-18900-76-1

Edat: A partir de 4 anys.

Temàtica: animals, hàbitat, arquitectura, disseny, llar, cases.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.