l'òscar i el rusca

quin espectacle!

ludovic lecomte

irène bonacina

Traducció de Teresa Duran

 El tercer títol de la sèrie de l’Òscar i el Rusca per als nens que ja saben llegir!
L’Òscar està de mal humor. Ja n’hi ha prou d’aquest desordre. Ens cal fer endreça. Deixa una nota al Rusca, el gosset, que encara dorm. Però el pot de confitura es vessa sobre la nota i el missatge canvia…
Un esquelet bonàs i un gosset simpàtic, dos amics que ens agrada trobar llibre rere llibre. 

Amb el suport de

fitxa tècnica

Data de publicació: Novembre 2022
Pàgines: 48
Format: Tapa dura
Mides: 15,5 x 21 cm 
Preu amb IVA: 15 €
Preu sense IVA: 14,42 €
ISBN: 978-84-18900-28-0 

Edat: A partir de 6 anys.

Temàtica: esquelets; gossos; amistat; parcs d’atraccions; por; humor; diferència; lectura, primers lectors. 

És escriptor i professor. Sempre li ha agradat explicar contes. Primer a classe, llegint als seus alumnes, més tard explicant les seves pròpies històries en tallers d'escriptura i trobades. Després d'haver escrit per a adults, es decideix a escriure per als més petits. L'any 2017, es publica el seu primer àlbum infantil.
Ha il·lustrat 20 llibres infantils, des del 2009. De la seva ploma i pinzell neixen personatges divertits i commovedors, així com paisatges de somni. Exposa regularmentel els seus dibuixos al seu país natal, França, i a l'estranger.
És escriptora, traductora i il∙lustradora, i col∙labora habitualment en diferents publicacions infantils, pedagògiques i especialitzades, entre les quals destaca Faristol, revista que ha dirigit durant anys. Autora molt polifacètica, destaca per la seva dedicació al llibre infantil i juvenil, tant en el camp de la creació com de la investigació, la crítica literària o distintes formes de docència i difusió.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.