QUI T’ESTIMA, OSSET?

MATHEW PRICE i SAM WILLIAMS

Traducció de Maria Lucchetti

Arribarà a descobrir l’osset qui l’estima de debò?

L’osset se sent sol. Necessita que algú l’estimi, però no qualsevol sinó algú que l’estimi de debò.

Un llibre pop-up amb il·lustracions mòbils que encisarà els més petits de la casa.

Amb el suport de

fitxa tècnica

Data de publicació: març 2024
Pàgines: 24
Format: tapa dura
Midas: 16 x 23 cm
Preu amb IVA: 16,95 €
Preu sense IVA: 16,30 €
ISBN: 978-84-18900-59-4

Edat: a partir de 2 anys.
Temàtica: amor, animals, bebè.

És autor i editor de llibres infantils. Després d’estudiar al Royal College of Art de Londres, repartia el seu temps entre el treball en una llibreria i a l’edició. L’any 1998 va fundar la seva pròpia editorial. És autor de nombrosos llibres infantils.
És autor, il·lustrador i dissenyador de nombrosos llibres per a nens petits. Sam viu entre Londres, Brooklyn i la costa est d’Anglaterra.
Llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment viu a St. Pere de Vilamajor, al peu del Montseny. Treballa com a traductora i correctora autònoma des de fa més de vint anys. Ha traduït llibres i articles, especialment sobre temes d’art i arquitectura i de l’àmbit de l’educació. En el camp literari ha traduït, sobretot, textos teatrals i més d’un centenar de contes infantils.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.