l'òscar i el rusca

el peixet vermell

ludovic lecomte

irène bonacina

Traducció de Teresa Duran

Un cop acabada la fira d’atraccions, l’Òscar troba un peixet vermell dins d’una bossa. Se l’emporta a la caravana, però el peixet Tristany no hi té prou lloc i somia amb l’oceà.

Amb el mapa de carreteres del besavi, l’Òscar amb el Rusca “de copilot” es posen en marxa per acompanyar el Tristany fins a la platja. 

SERÀ CAPAÇ EL RUSCA DE LLEGIR EL MAPA PER PODER AJUDAR EL SEU AMIC ÒSCAR EN AQUEST LLARG VIATGE?

Amb aquest quart títol de les aventures de l’Òscar i el Rosca tornarem a riure amb els malentesos que provoca el Rusca en llegir el mapa. No oblideu que el gosset està encara aprenent a llegir…

Text curt i senzill amb moltes il·lustraciones que connectarà perfectament amb els primers lectors i amb aquells que tenen dificultats amb la lectura. 

Amb el suport de

fitxa tècnica

Data de publicació: setembre 2023
Pàgines: 48
Format: tapa dura
Mides: 15,5 x 21,5 cm
Preu amb IVA: 15 €
Preu sense IVA: 14,42 €
ISBN: 978-84-18900-52-5

Edat: a partir de 6 anys.

Temàtica: esquelets; gossos; amistat; viatge; mar/oceà; humor; primers lectors.

És escriptor i professor. Sempre li ha agradat explicar contes. Primer a classe, llegint als seus alumnes, més tard explicant les seves pròpies històries en tallers d'escriptura i trobades. Després d'haver escrit per a adults, es decideix a escriure per als més petits. L'any 2017, es publica el seu primer àlbum infantil.
Ha il·lustrat 20 llibres infantils, des del 2009. De la seva ploma i pinzell neixen personatges divertits i commovedors, així com paisatges de somni. Exposa regularment els el seus dibuixos al seu país natal, França, i a l'estranger.​
És escriptora, traductora i il∙lustradora, i col∙labora habitualment en diferents publicacions infantils, pedagògiques i especialitzades, entre les quals destaca Faristol, revista que ha dirigit durant anys. Autora molt polifacètica, destaca per la seva dedicació al llibre infantil i juvenil, tant en el camp de la creació com de la investigació, la crítica literària o distintes formes de docència i difusió. És llicenciada i doctora en Pedagogia.
Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.