La maleta rosa

SUSIE MORGENSTERN
SERGE BLOCH

Traducció de Teresa Duran

Una maleta rosa fosforescent?
Per a un nen?

Una àvia que no fa mai el mateix que fan els altres, un xicot que no pretén ser com tothom, i una maleta rosa…

Un àlbum que reivindica el dret a la diferència i a la tolerància.

Amb boniques il·lustracions minimalistes de Serge Bloch on el color rosa llampant es fa notar a cada pàgina.

Amb el suport de
El seu primer llibre es va publicar l’any 1979. Des de llavors no ha parat d’escriure inspirada en la vida quotidiana de nens i adolescents, sempre amb l’ull posat a tots els temes que els afecten.
Actualment viu entre París i Nova York, i reparteix el seu temps entre il·lustracions infantils, dibuixos per a reconeguts diaris i revistes, exposicions d’art arreu del món i treballs publicitaris.
És escriptora, traductora i il∙lustradora, i col∙labora habitualment en diferents publicacions infantils, pedagògiques i especialitzades, entre les quals destaca Faristol, revista que ha dirigit durant anys. Autora molt polifacètica, destaca per la seva dedicació al llibre infantil i juvenil, tant en el camp de la creació com de la investigació, la crítica literària o distintes formes de docència i difusió. És llicenciada i doctora en Pedagogia.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: febrer 2024
Pàgines: 36
Format: tapa dura
Mides: 17 x 24 cm
Preu amb IVA: 16 €
Preu sense IVA: 15,38 €
ISBN: 978-84-18900-68-6

Edat: a partir de 5 anys.

Temàtica: família, tolerància, diversitat, personalitat, autoestima.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.