calendari flora

de plantes medicinals 2024

pere vilaldama

Per a l’any vinent, entreDos, presenta de nou el seu Calendari Flora amb noves il·lustracions botàniques fetes a l’aquarel·la.

Aquest cop hi trobareu un punt de llibre de regal!

Cada mes podreu conèixer de primera mà, gràcies a les il·lustracions, una planta que trobem al nostre territori més proper: marges, camins abandonats, murets, herbassars, vorades de boscos, erms i pastures.

La majoria de pintures es van fer a partir de l’observació directa de plantes en el seu hàbitat natural i d’altres es van dibuixar a partir de plantes del Jardí Botànic Marimurtra.

Amb el suport de
Format en pintura, ceràmica i gravat a l’escola Massana de Barcelona. Ha desenvolupat la seva tasca artística des del seu obrador de Blanes, d’on és fill. Ha fet diverses exposicions tant individuals com col·lectives a tot el territori. Les seves inquietuds l’han portat a col·laborar amb diferents estaments en el camp de la docència i la divulgació. Podem destacar la seva implicació amb el Jardí Botànic Marimurtra, l'Ajuntament de Blanes, la Diputació de Girona i d’altres. Actualment està centrat en un treball d’investigació de fusions de diferents argiles, porcellanes, sorres i esmalts per aprofundir en el coneixement de les possibilitats que pot aportar el nostre entorn proper a la ceràmica.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: setembre 2023
Pàgines: 15
Format: Wire-O
Mides: 21 x 48 cm
Preu amb IVA: 19 €
Preu sense IVA: 18,27 €
ISBN: 978-84-18900-62-4

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.