el sot

emma ADBÅGE

Traducció de Carolina Moreno Tena

 El Sot és darrere el gimnàs. Pots estar-hi jugant tota l’estona que vulguis i als jocs més divertits que t’inventis. A tothom li encanta el Sot, menys als grans. Ells l’odien! 

Amb aquest àlbum d’origen escandinau, ens endinsarem en el món dels jocs dels infants, i sense adonar-nos comprendrem que de vegades certes actituds sobreprotectores dels adults no són gens convenients a l’hora de desenvolupar la creativitat i autonomia dels infants. 

Amb el suport de

Emma Adbåge

va néixer a Linköping (Suècia) el 1982. És una autora infantil i il·lustradora guardonada diverses vegades al seu país. Va publicar el seu primer àlbum infantil amb 18 anys. De llavors ençà, ha publicat una desena d'àlbums sola o en col·laboració amb altres autors.

Carolina Moreno

Llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona, va cursar part dels estudis a Suècia i des d’aleshores ha mantingut una relació –per no dir passió- intensa amb la literatura i la llengua d’aquest país. És professora d’estudis literaris, de llengua sueca i de literatura escandinava.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: setembre 2022
Pàgines: 32
Format: tapa dura
Mides: 21,5 x 28 cm
Preu amb IVA: 16 €
Preu sense IVA: 15,38 €
ISBN: 978-84-18900-25-9 

Edat: a partir de 5 anys.

Temàtica: escola, jocs, aire lliure, mestres, nens, sobreprotecció; imaginació; amistat; humor. 

Premis:
Premi Andersen 2020 Millor Llibre 6/9 anys.
Premi August Miglior per a nens i joves 2018.
Premi de l’Associació de Llibreters de Suècia «El teu llibre – La nostra selecció» 2018.
Premi cultural Ploma d’Or – Barometern OskarshamnsTidningen 2019. 

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.