Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on pinterest

carlota i el

sentit de la vida

deborah freedman

Traducció de Borja Folch

Tots som importants! Si no, pregunta-li a la Carlota.

La Carlota és un cuc de terra. Passa els dies excavant i obrint túnels alegrement, tot convertint la terra en sòl fèrtil, fins que un bon dia, quan un ratolí de camp li pregunta…

Per què?

La Carlota no sap perquè fa el que fa, i tot d’una li cal esbrinar-ho! De manera que deixa d’obrir túnels i se’n va a cercar la resposta, preguntant a un animal rere l’altre. Durant el seu viatge, la Carlota descobreix que les bestioles més menudes tenen una funció important en aquest món i que els seus actes ens afecten a tots.

Un relat ecològic que ajudarà els nens a entendre els ecosistemes de la natura i la importància de la seva biodiversitat. Una lliçó meravellosa sobre la necessitat de ser un mateix i aprendre a valorar-se.

Deborah Freedman

Va treballar com a arquitecte, però ara es dedica a construir mons amb els seus llibres. Les seves obres han estat traduïdes a diferents llengües i han rebut moltes crítiques, reconeixements i premis, com el premi Crystal Kite de la SCBWI i el Parent’s Choice Gold.

Borja Folch

(Barcelona, 1962)

Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha exercit oficis diversos en el camp de la comunicació. A l’àmbit audiovisual: guionista, adaptador de diàlegs. A l’àmbit escrit: periodista (Ajoblanco), redactor publicitari, editor (Extra! Publicacions, Memorias Ediciones), autor (Gabriel Ordeig Cole, Carmen Galofré: sublimar la emoción) i traductor. Ha traduït, entre d’altres, a Cecelia Ahern, David Baldacci, Edward Carpenter, Joseph Conrad, Jean Giono, Eric Hobsbawm, Henry James, Lou Marinoff i Anne Perry.
FITXA TÈCNICA

Data de publicacióFebrer 2021
Pàgines: 48
Format: Tapa dura
Mides: 23,9 x 1 x 30 cm 
Preu amb IVA: 16,50 €
Preu sense IVA: 15,87 €
ISBN: 978-84-122056-5-7
IBIC: YBC; 5AF; YNN; YFP; RN

Edat: A partir de 5 anys.

Temàtica: natura i animals; ecologia i medi ambient.

Valors: consciència ecològica i cura del medi ambient; consciència social, solidaritat, cooperació; autoestima.

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats