una caputxeta

vermella

marjolaine leray

Traducció de Teresa Duran

No us cregueu que esteu davant d’una versió més de La caputxeta vermella. 

Aquesta no us la podeu perdre!

Un petit llibre amb traços de llapis negre i vermell que ens farà reviure el famós conte d’una manera inesperada. Aquest llibre és meravellós per la polisèmia del text, la qual cosa ens permet treballar diverses temàtiques des de l’abús de poder, la por, l’humor, l’astúcia, fins als rols de gènere.

Ideal per llegir en veu alta i fer riure a petits i grans.

Compte amb les caputxetes vermelles!

és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Va estudiar comunicació visual a l’escola Duperré de París. Entre el 2006 i el 2010 va ser dissenyadora gràfica a Radio France i a Duke. El seu primer llibre il·lustrat és Una Caputxeta vermella en el seu idioma original publicat l’abril del 2009. Avui viu a Nantes i dibuixa per a la premsa i l’edició. Realitza també aplicacions mòbils i vídeos.
És escriptora, traductora i il∙lustradora, i col∙labora habitualment en diferents publicacions infantils, pedagògiques i especialitzades, entre les quals destaca Faristol, revista que ha dirigit durant anys. Autora molt polifacètica, destaca per la seva dedicació al llibre infantil i juvenil, tant en el camp de la creació com de la investigació, la crítica literària o distintes formes de docència i difusió. És llicenciada i doctora en Pedagogia.
FITXA TÈCNICA

Data de publicació: setembre 2021
Pàgines: 36
Format: tapa dura
Mides: 12 x 20 cm
Preu amb IVA: 15,00 €
Preu sense IVA: 14,42 €
ISBN: 978-84-122056-9-5

Edat: a partir de 6 anys.

Temàtica: contes, contes adaptats; llop; humor;
superació de les dificultats; ruptura d’esteriotips;
empoderament; lectura en veu alta.

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.