clara jubete

(Barcelona, 1994)

Llicenciada en Filologia Anglesa i Alemanya per la Universitat de Barcelona i amb un màster en Literatura Infantil i Juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona i en «Child Studies» per la Universitat de Linköping, ha treballat en diferents àmbits del món del llibre, com al Festival Internacional de Literatura de Berlín o a la llibreria especialitzada Casa Anita del barri de Gràcia de Barcelona.
Actualment, és la coordinadora general de l’Associació ¡Âlbum!, una associació sense ànim de lucre formada per 24 editorials independents que promociona la lectura i l’àlbum a les escoles, llibreries, biblioteques i altres espais culturals. Des de 2018 combina el seu treball de gestió cultural amb traduccions i ressenyes de lectures per a editorials de literatura infantil i juvenil.

Títols relacionats:

Recurso 2reforesta
Des de l'any 2022, entreDos col·labora amb REFORESTA, una organització sense ànim de lucre que es dedica a la conservació i recuperació dels boscos, frenar la desertificació, mitigar el canvi climàtic, així com formar i sensibilitzar en materia de medi ambient.