Qui som

entreDos és una editorial independent de literatura infantil i juvenil creada el 2020 amb la idea de donar llum a històries amb pretensió. Ens expliquem: amb pretensió d’emocionar, de fer pensar, d’activar la imaginació, de generar plaer de llegir, de crear misteri, de compartir  i intentar col·laborar a crear consciència als més joves dels canvis als quals està avocat el nostre món.

És quan aprenem a llegir que els llibres tenen un paper cabdal, però no només llavors. En els primers anys ens permeten visualitzar i viure situacions que d’altra manera no ho podríem fer, i això és bàsic per al bon desenvolupament de la personalitat i de les relacions afectives. A l’inici són els adults, que ens estimen, els que ens llegeixen, en un acte de generositat i empatia envejable. entreDos vol donar-los, a aquests adults i als infants, llibres engrescadors per compartir. Més tard els nens i les nenes podran començar a gaudir llegint històries adaptades a les seves necessitats i això també serà un repte per a entreDos. En el moment que la lectura ja forma part de la nostra quotidianitat calen llibres acurats i interessants i aquesta serà una feina a la qual dedicarem molta energia.

Som tres professionals apassionades de la literatura infantil i juvenil que hem decidit treballar juntes en aquest projecte, al qual dedicarem una cura especial, ja que pensem que els llibres són objectes meravellosos que cal minar fins a l’últim detall.

Ens emocionarem amb les històries dels nostres autors, cercant aquelles que ens facin créixer una mica més cada dia, compartirem aventures amb il·lustradores i il·lustradors i somiarem junts imatges, situacions i personatges,  i, finalment, serem exigents amb nosaltres mateixes per tal que l’edició sigui excel·lent.

Equip

Cristina Concellón

Editora • Buscar, trobar i publicar llibres infantils que aspirin a perdurar en el temps és el que sempre he volgut fer.

Nuri Torrellas

Editora • Fer néixer àlbums il·lustrats de coneixements, amb una sòlida base científica, és ara la meva il·lusió.

Teresa Planas

Editora • Els moments màgics compartits llegint als nenes encenen la meva passió per la literatura infantil i juvenil.