en gripau i en

gripere van plegats

arnold lobel

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on pinterest

Traducció de Jordi Ainaud i Escudero 

Amb aquest segon llibre de la sèrie d’en Gripau i d’en Gripere, guardonat amb la medalla Newbery, tornem amb cinc noves històries d’aquests dos amics inseparables que parlen de flors, de galetes, de valentia, de somnis i, sobretot, d’amistat. 

Un llibre sobre l’estira i arronsa de l’amistat, sobre els petits drames quotidians –qui és el millor amic de qui, qui voldrà ser el meu amic per sempre?– que als nens els agrada escoltar per descobrir que tot això és normal i que passa cada dia. 

Un llibre escrit amb humor per a nens i nenes a partir dels 4 anys i, sobretot, també per a aquells que volen experimentar la lectura tots sols per després compartir-la amb els amics i la família. 

 Arnold Lobel

(Los Angeles 1933 – Nova York, 1987) 

Lobel va néixer a Los Angeles, Califòrnia i es va criar a Schenectady, Nova York, a casa dels seus avis materns, on es va traslladar amb la seva mare després del divorci dels seus pares. De ben petit ja manifestava una gran vocació artística. Va estudiar al Pratt Institute de Nova York, on va conèixer la que es convertiria en la seva dona, Anita Kempler (Anita Lobel), també il·lustradora de llibres infantils. L’any 1962 va publicar el seu primer llibre A Zoo for Mr. Muster. Malgrat haver publicat ja molts llibres, l’aparició dels personatges d’en 

Gripau i en Gripere l’any 1970 marcarà el sorgiment d’un estil molt personal que el convertirà en un clàssic indiscutible. 

FITXA TÈCNICA

Data de publicació: Octubre 2020 Pàgines: 64
Format: Cartoné
Mides: 17 x 23 cm
Preu amb IVA: 14,95 €
Preu sense IVA: 14,38 €
ISBN: 978-84-122056-3-3

Edat: A partir de 4 anys.

Temàtica: Amistat, Complicitat, Humor.

Premis: Newbery Honor Book / ALA Notable Children’s / Books Library of Congress / Children’s Books School / Library Journal Best Book / Reading Rainbow Book

VOLS REBRE EL
NOSTRE BUTLLETÍ?

TROBA’NS A…

Política de privacitat
Política de cookies
Avís legal

© 2021 Editorial EntreDos. Tots els drets reservats